Το υπουργείο Εργασίας «διορθώνει» τον υφυπουργό του – Στις 5 Νοεμβρίου τα οικογενειακά επιδόματα – Πότε καταβάλλεται η δόση για την κάρτα σίτισης

Στις 5 Νοεμβρίου και όχι στις 30 Οκτωβρίου όπως είπε ο αρμόδιος υφυπουργός στη Βουλή, θα καταβληθούν τελικώς τα οικογενειακά επιδόματα. Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας που «διορθώνει» τον κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο, αύριο θα καταβληθεί η Δ’ δόση της κάρτας σίτισης, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας: «Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, ειπώθηκε από τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο, ότι τα οικογενειακά επιδόματα θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 30 Οκτώβρη. Διευκρινίζεται ότι επειδή ο Υφυπουργός αναφέρθηκε σε δυο ημερομηνίες πίστωσης χρημάτων εκ των οποίων η μία ήταν η ημερομηνία πίστωσης της κάρτας σίτισης που θα χορηγηθεί την Παρασκευή 30/10, εκ παραδρομής αναφέρθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία ως ημέρα καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων ενώ η ορθή ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων είναι 5η Νοέμβριου, όπως προκύπτει από το σχετικό δελτίο Tύπου που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας στις 27 Οκτωβρίου 2015. Αύριο Παρασκευή 30/10 αναμένεται να καταβληθεί η Δ’ δόση της κάρτας σίτισης, όπως διαβεβαίωσε σήμερα στη Βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιος Πετρόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου σχετικά με την καθυστέρηση της δόσης. Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με τον υφυπουργό το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ αναμένεται να καταβληθεί στις 5 Νοεμβρίου», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!