Τη Δευτέρα οι αποφάσεις για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Θεωρητικά σήμερα το απόγευμα το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα έστελνε στη FIFA τις ομόφωνες προτάσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου (οι 16 ΠΑΕ της Super League και η ΕΠΟ) για τις αλλαγές στο πειθαρχικό δίκαιο έτσι ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας, ωστόσο από τη στιγμή που προέκυψαν η άρνηση του Ολυμπιακού και οι ενστάσεις Παναθηναϊκού, Λάρισας, Ξάνθης τα δεδομένα άλλαξαν.

Έτσι κι από το περιβάλλον του κ. Βασιλειάδη οι εξελίξεις μεταφέρονται για την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και ορίστηκε η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας όπου θα συζητηθεί το θέμα των προτάσεων του κ. Βασιλειάδη.

Από την πλευρά του Υπουργείο ευελπιστούν ότι στην συνεδρίαση Παναθηναϊκός, Ξάνθη και ΑΕΛ θα πειστούν και θα υπογράψουν τις προτάσεις χωρίς καμία επιφύλαξη κι έτσι θα μπορέσει να αποστείλει το έγγραφο στην FIFA με την συγκατάθεση των 15 τουλάχιστον ομάδων και να ανακοινώσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Αν πάντως τα αριθμητικά δεδομένα μείνουν ως έχουν τότε πολύ δύσκολα θα έχουμε πρωτάθλημα και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της SL για την συνεδρίαση του ΔΣ:
“Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26/03/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού – τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής .

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα.”

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!