Τι αλλάζει στην χορήγηση του κλειδάριθμου…

Μικρές αλλαγές στην διαδικασία χορήγησης κλειδαρίθμου για την χρήση του Taxisnet προβλέπει εγκύκλιος της ΓΓΔΕ όπου σκοπό έχει την αποσυμφόρηση των υπηρεσίες μητρώου των ΔΟΥ.

Συγκεκριμένα απο την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ προκύπτει ότι πλέον αλλάζει η υπηρεσία των ΔΟΥ που θα χορηγεί κλειδάριθμο Taxisnet και πλέον θα χορηγείται στους φορολογούμενους όχι από το τμήμα Μητρώου που ίσχυε μέχρι σήμερα αλλά από το τμήμα ή γραφείο Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης των ΔΟΥ.

Παράλληλα πάντα σύμφωνα με την εγκύκλιο ειδικά στις Διπλωματικές και Προξενικές Αρχές (Πρεσβείες− Προξενεία) που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα, ο κλειδάριθμος του Taxisnet θα εκδίδεται και θα αποστέλλεται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή από τη Διεύθυνση Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Γ.Γ.Δ.Ε. στη δηλωθείσα διεύθυνσή τους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, TAXISNET, ΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΓΓΔΕ, ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!