Θολό τοπίο για τους απολυμένους από προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με τη ρύθμιση για τους υπαλλήλους που εργάζονταν επί σειρά ετών σε δήμους με βάση προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ και απολύθηκαν μετά τον διορισμό συναδέλφων τους από τους οριστικούς πίνακες. Παρότι πηγές του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης τονίζουν ότι «είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να δοθεί λύση», επικαλούμενες προβλήματα νομικής φύσεως δεν δεσμεύονται σχετικά με το χρονοδιάγραμμα. Παράλληλα, τονίζουν ότι το θέμα αποτελεί συναρμοδιότητα με το υπουργείο Εσωτερικών, παραπέμποντας στον Π. Σκουρλέτη.

Να σημειωθεί ότι στη συνεντευξή του στην aftodioikisi.gr ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης είχε προαναγγείλει άμεση λύση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα δοθεί λύση αυτή την εβδομάδα. Καθυστέρησε για κάποιο λόγο νομοτεχνικό αλλά θα λυθεί. Θα δημιουργηθούν προσωποπαγείς θέσεις».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣΕΠ, ΛΥΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!