Θεσσαλονίκη: Διορίστηκε το διοικητικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Με πρόεδρο τον επιχειρηματία Δημήτρη Λακασά, επικεφαλής του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), προχώρησε ο διορισμός του νέου διοικητικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΖΚΘ ΑΕ), κατόπιν σχετικής απόφασης του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, θεόδωρου Καράογλου.

Τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι:
-Ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Δημήτρης Ευθυμιάδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας (με αναπληρώτρια την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Στυλιανή Μακραντωνάκη)
-Ο πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος εκπροσωπώντας το ΕΚΕΤΑ (με αναπληρωτή τον αντιπρόεδρο διοικητικού συμβουλίου, Γεώργιο Γιαννόπουλο)
-Ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας, ως εκπρόσωπος του ΑΠΘ (με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Σέξτο, επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ)
-Ο Γεώργιος Μυλωνάς ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (με αναπληρωτή τον Χρήστο Γεωργίου,επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Μελετών του Συνδέσμου)
-Ο Παναγιώτης Κετικίδης, επίτιμο μέλος διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒΕ, ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εξαγωγέων (με αναπληρωτή του τον Κεχαγιά Βασίλειο, έφορο διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒΕ).
Η θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας αναμένεται να πληρωθεί με νεότερη απόφαση, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημόσιας προκήρυξης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι, όπως δήλωσε πρόσφατα ο κ.Λακασάς, μέχρι το τέλος του 2013 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το πρώτο στρατηγικό σχέδιο για τη Ζώνη.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΖΚΘ ΑΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!