Θεοδωρικάκος: Παρουσιάζει στην ΚΕΔΕ το πόρισμα της Επιτροπής Κοντιάδη

Το περίγραμμα του  πορίσματος της περίφημης επιτροπής Κοντιάδη παρουσιάζει στις 12 μμ ο υΠΕΣ Τάκης Θεοδωρικάκος στους εκπροσώπους της ΚΕΔΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνάντηση έχουν κληθεί τα 11 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ θα ανακοινώσει ότι το τελικό πόρισμα θα παραδοθεί σε περίπου ένα μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στο πόρισμα προτείνεται:

(δεύτερη) επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας που είχε καταργηθεί από τον Κ. Μητσοτάκη και είχε επανασυσταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

– Η μεταφορά στους δήμους της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, και αρμοδιότητες από τους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος. Όπως είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Φεβρουάριο ο ίδιος ο επικεφαλής της επιτροπής Ξενοφώντας Κοντιάδης (στη φωτό με τον υΠΕΣ).

Πάντως, όπως έχουν καταγγείλει εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ που συμμετέχουν στην επιτροπή, έχει να συνεδριάσει εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Τώρα, τι πόρισμα θα βγάλει, κανείς δεν γνωρίζει.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΡΙΣΜΑ, ΚΕΔΕ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΝΤΙΑΔΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!