Θεοδωρικάκος: Καμία απόλυση εργαζόμενου στην τοπική αυτοδιοίκηση

«Καμία απόλυση εργαζόμενου στην τοπική αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε πρωινή τηλεοπτική συνέντευξη του.

Εν μέσω κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα διαρκέσουν μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και τις αλλαγές που θα γίνουν σε συνεργασία με δήμους και περιφέρειες μέσω των διατάξεων και του πολυνομοσχεδίου, αλλά και στα αποφασιστικά μέτρα που θα παρθούν για την προώθηση ανακύκλωσης.

Αναλυτικά ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως «κανένας εργαζόμενος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Αυτή είναι μία κατηγορηματική δήλωση και είναι το μήνυμα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προς όλους τους εργαζομένους της Αυτοδιοίκησης και του Δημόσιου Τομέα. Καθαρές κουβέντες. Καθαρές λύσεις».

Επίσης αναφερόμενος και στο άρθρο 179 του πολυνομοσχεδίου σημείωσε τα εξής: «Σας επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας εργαζόμενος της Αυτοδιοίκησης. Όμως υπάρχουν κενά υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν ελλείψεις και χρειάζεται η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα. Αυτό επιτρέπουμε να γίνει με αυτόν τον νόμο. Κι αυτό το θέλει η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών. Γιατί θέλουμε καθαρές πόλεις, φωτεινές πόλεις, ασφαλείς πόλεις και γειτονιές».

Επίσης τόνισε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο όλο αυτό που γίνεται με την μεταφορά 20.000 μεταναστών στην ελληνική επικράτεια από τα νησιά.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!