Τέλος Ιουλίου η νέα προθεσμία για τα Επιχειρησιακά προγράμματα των δήμων

Η 31η Ιουλίου 2008 ορίζεται ως νέα προθεσμία για την εκπόνηση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων από τους δήμους, σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Θανάση Νάκου.  

Σε δηλώσεις του ο κ. Νάκος τόνισε ότι «η κατάρτιση των επιχειρησιακών προγραμμάτων αποτελεί μια καινοτομία για τους δήμους και ένα χρήσιμο εργαλείο για την αναπτυξιακή τους πορεία.

Είναι η πρώτη εφαρμογή ενός τόσο σημαντικού μέτρου, που θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ισόρροπη ανάπτυξη των δήμων της χώρας μας και για το λόγο αυτό ανταποκριθήκαμε θετικά στο αίτημα της Κ.Ε.δ.Κ.Ε. για παράταση της προθεσμίας υποβολής των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Παρέχουμε στους Ο.Τ.Α.κάθε δυνατή βοήθεια, προκειμένου να προχωρήσουν στην εκπόνηση των προγραμμάτων και να θέσουν σε εφαρμογή τις κατάλληλες δράσεις που προβλέπονται από αυτά», κατέληξε.  

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!