Τελική ευθεία για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Πέφτουν» οι πρώτες υπογραφές για την «Αγιά-Σοφιά»

Θέμα χρόνου θεωρούνται πλέον οι εξελίξεις στο θέμα της «Αγιά-Σοφιάς». Η συνάντηση εκπροσώπων της «Δικέφαλος 1924» με στελέχη του ΥΠΕΝ, σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του Πάνου Σκουρλέτη (ότι υπάρχει πρόθεση να μην υψωθούν περαιτέρω εμπόδια στην προσπάθεια της «Ένωσης») φαίνεται ότι βάζει το νερό στο αυλάκι για το γήπεδο.

Κι αυτό διότι ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, έδωσε απάντηση σε κάθε ένα από τα ζητήματα που έχουν τεθεί μέσω της δημόσιας διαβούλευσης και με βάση τη δικαίωση από το ΣτΕ, έκανε ξεκάθαρο στα στελέχη του Υπουργείου ότι η ΑΕΚ συμβαδίζει απόλυτα με τη νομιμότητα σε όλα τα θέματα.

Μετά απ’ όλα αυτά λοιπόν, θεωρείται ότι είναι τυπική διαδικασία η υπογραφή της περιβόητης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από τον υπουργό. Κάτι που εκτιμάται ότι θα συμβεί το αργότερο σε 15 εργάσιμες ημέρες, με την ΑΕΚ να καταθέτει έπειτα τον φάκελο στην Πολεοδομία και να περιμένει πια την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!