Τελετές παράδοσης- παραλαβής στα υπουργεία

Σήμερα στη μία και στις δύο το απόγευμα θα γίνει η τελετή παράδοσης και παραλαβής στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών θα γίνει από το Γιώργο Κατρούγκαλο και τον νέο υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στο υπουργείο Εξωτερικών, Β. Σοφίας 5.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων υπουργού Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιηθεί στο ΥΠΕΘΑ.

Στις 14:00, θα γίνουν και οι τελετές παράδοσης-παραλαβής του υπουργείο Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων, στην Νίκη Κεραμέως, στην αίθουσα «Ζαλκίν ντε Ρομιγί» του υπουργείου, καθώς και του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον κ. Κωστή Χατζηδάκη, στο αμφιθέατρο του υπουργείο στην Μεσογείων.

Την Τετάρτη στις 11 το πρωί, θα γίνει και η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, υπό τον νέο πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης, η παράδοση-παραλαβή του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα γίνει σήμερα στις 1.30  μ.μ. στον Α’ όροφο (Βασιλ. Σοφίας 15)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΤΕΛΕΤΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!