Συνάντηση Θεοδωρικάκου με ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά το τελεσίγραφο των εργαζομένων

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη στις 11.00 το πρωί, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΣ, με την ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά το τελεσίγραφο των εργαζομένων με την προκήρυξη Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας για την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, από τις 7:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι και την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας είχε προγραμματιστεί γιατί όπως κατήγγειλεη ΠΟΕ – ΟΤΑ: «Ο κ. Θεοδωρικάκος αρνείται συστηματικά να συναντήσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μιας εκ των μεγαλύτερων Ομοσπονδιών του Δημοσίου και να συζητήσει αλλά και να δώσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα του κλάδου».

Η συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 9:00 το πρωί της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2020, με αίτημα, τη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Μετά το ραντεβού που ανακοίνωσε ο ΥΠΕΣ αναμένει να δούμε τι στάση θα κρατήσουν οι εργαζόμενοι.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ΥΠΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!