Συνάντηση Σκουρλέτη με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, παρουσία του βουλευτή Ηλείας, Μάκη Μπαλαούρα.

Ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών για τα έργα υποδομών που προωθεί: εγκαταστάσεις και δίκτυα βιολογικού καθαρισμού στο παραλιακό μέτωπο, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποχέτευσης «ΗΡΑΚΛΗΣ» στον οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Πηνειού. Έργα ύδρευσης με γεωτρήσεις. Αλλαγή σωλήνων ενός μεγάλου μέρους του δικτύου ύδρευσης. Στοχευμένες παρεμβάσεις για την αποτροπή του κινδύνου λειψυδρίας.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι μέσα από τα προγράμματα «ΦιλόΔημος Ι και ΙΙ» δίνεται η δυνατότητα στους δήμους της χώρας να υλοποιήσουν έργα, δράσεις και προμήθειες που έχουν θετικές επιδράσεις για την τοπική οικονομία, παράλληλα με τη βελτίωση της καθημερινότητας  των πολιτών. Ο «ΦιλόΔημος ΙΙ» μπορεί να ενισχύσει οικονομικά τα έργα για τον βιολογικό καθαρισμό, ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή που έχει σημαντική περιβαλλοντική ταυτότητα, καθώς και το έργο της βελτίωσης του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης. Με την ίδια διάθεση θα αξιολογηθεί και το αίτημα  του δήμου για τις περιπτώσεις απειλής από λειψυδρία.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΥΛΛΗΝΗ, ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!