Συνάντηση Χρυσοβελώνη με εκπροσώπους Γραμματείας Γυναικών ΑΝΕΛ

Η Υφυπουργός Μ. Χρυσοβελώνη είχε χθες 24/09, συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με τις  κ. κ. Δέσποινα Χαλκίδη, Γραμματέα Γυναικών και Στήριξης της Οικογένειας του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και  Ευαγγελία Γεωργούλα, αναπληρώτρια Γραμματέα.
Η συνάντηση με τις δύο εκπροσώπους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που έχουν ξεκινήσει με τις/τους αρμόδιους των πολιτικών κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου για θέματα ισότητας.

Η Μ. Χρυσοβελώνη ενημέρωσε για επικείμενες δράσεις του Υπουργείου σε σχετικά ζητήματα, καθώς και για το Σχέδιο Νόμου για την Ισότητα που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα στη Βουλή.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Δ. Χαλκίδη και Ευ. Γεωργούλα έθεσαν τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους σε ζητήματα που αφορούν στην προστασία της γυναίκας, τόσο στην εργασία, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της τα ζητήματα που τέθηκαν, ενώ τόνισε ότι η συνεργασία θα είναι συνεχής με τους τομείς γυναικών και οικογένειας όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΕΛ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!