Συνάντηση Αχτσιόγλου με την ομόλογό της από την Ιρλανδία

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχολίασε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, την επίσκεψη του Προέδρου της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς και της υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας της Ιρλανδίας Ρεγγίνα Ντόχερτι, στην Ελλάδα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην ανάγκη της θεσμικής αναδιοργάνωσης της ΕΕ, με περισσότερη κοινωνική λογοδοσία και δημοκρατικό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, η κ. Αχτσιόγλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Υποδεχτήκαμε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς και την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας της Ιρλανδίας Ρεγκίνα Ντόχερτι, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής τους στην Ελλάδα.

Οι συζητήσεις μας επικεντρώθηκαν στους τρόπους ενίσχυσης της προστασίας των κοινωνικών και εργατικών δικαιωμάτων στην Ευρώπη, αλλά και στην ανάγκη της θεσμικής αναδιοργάνωσης της ΕΕ, με περισσότερη κοινωνική λογοδοσία και δημοκρατικό έλεγχο».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΟΜΟΛΟΓΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!