Στυλιανίδης: Επιδείχθηκε σπάνιος συντονισμός στην Εύβοια

  • Απο stergios
  • 14 Αυγούστου 2019 - 10:10
  • Comments Off

Η μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Εύβοια, “ήταν πάρα πολύ δύσκολη και συνεχίζει να είναι δύσκολη”, τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως του έκανε εξαιρετική εντύπωση «ένας σπάνιος συντονισμός που έχει επιδειχθεί τις δύο τελευταίες ημέρες στην Εύβοια» και υπογράμμισε αφενός ότι δεν υπήρξαν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και αφετέρου την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

«Είμαι εδώ εκπροσωπώντας την αλληλεγγύη της ΕΕ. Καταφέραμε να έχουμε τη συνδρομή και άλλων μέσων από χώρες της ΕΕ. Ήρθε το πρώτο ιταλικό καναντέρ, το δεύτερο είναι στο δρόμο, έρχεται ένα ισπανικό και είμαστε σε επαφή με την Κροατία γιατί και εκεί υπάρχει υψηλός κίνδυνος», τόνισε και πρόσθεσε «ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους αρμόδιους και τους ήρωες που δρουν εκεί».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!