ΡΟΗ
προηγ επομ

Στουρνάρας: Διαψεύδει τα περί αυξήσεων σε «golden boys» του Δημοσίου

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων, τα οποία τον εμφανίζουν να έχει δώσει αυξήσεις σε «golden boys» συγκεκριμένης επιχείρησης του Δημοσίου προέβη ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. Χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα «στοχευμένα και άθλια», ο υπουργός επισημαίνει σε δήλωσή του ότι «ουδεμία αύξηση έχει εγκριθεί για κανένα στέλεχος και σε καμιά επιχείρηση ή άλλο φορέα του Δημοσίου».

Αντίθετα, συμπληρώνει, «αποκλειστικό μας μέλημα είναι η δίκαιη κατανομή των περικοπών, χωρίς καμιά απολύτως εξαίρεση από καμιά επαγγελματική ομάδα, όπως απέδειξε, άλλωστε, η στάση μου και η επιμονή μου να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια όλοι οι εργαζόμενοι, ακόμα και υπάλληλοι φορέων που ως τώρα βρίσκονταν στο απυρόβλητο. Οι δήθεν αποκαλύψεις συγκεκριμένων Μέσων αποβλέπουν προφανώς σε αλλότριους σκοπούς».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, GOLDEN BOYS


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!