Στις 9:30 αύριο η συνάντηση Μητσοτάκη-Χριστοφιλοπούλου με την Τρόικα

Στις 9:30 αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη και της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου με την Τρόικα.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη προγραμματισμένη συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα, είχε αναβληθεί με πρωτοβουλία των εκπροσώπων των πιστωτών που έκριναν ότι δεν υπάρχει έδαφος για τελική συμφωνία.

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα για την προετοιμασία της αυριανής συνάντησης, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επαναφέρει το αίτημά του για παράταση δύο μηνών σε σχέση με το δεύτερο κύμα της διαθεσιμότητας των 12.500 υπαλλήλων, προκειμένου να γίνει ολοκληρωμένη αξιολόγηση.

Επίσης, θα ζητήσει να προσμετρηθούν στις 4.000 απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί μέχρι το τέλος του έτους οι συμβασιούχοι που παραμένουν στο Δημόσιο με προσωρινές διαταγές και αναμένεται να απομακρυνθούν με δικαστικές αποφάσεις, όσοι φύγουν από ΕΑΣ-ΕΛΒΟ-ΛΑΡΚΟ και οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το νέο φορέα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΡΟΙΚΑ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!