Στην ημερίδα «Συλλογική Νοημοσύνη στην Ψηφιακή Εποχή» θα συμμετάσχει ο Γ. Βρούτσης

Την ημερίδα ενημέρωσης για τον Μηχανισμό Διάγνωσης Αναγκών της Αγοράς Εργασίας με τίτλο «Συλλογική Νοημοσύνη στην Ψηφιακή Εποχή» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 3/12 στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens (9:00-16:00 αίθουσα Ζευς 1), θα χαιρετήσει ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης.

 Την ημερίδα διοργανώνει το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ), φορέας υποπτευόμενος από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενώ απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τάσεις στην προσφορά και την ζήτηση της εργασίας σε επαγγέλματα, κλάδους και δεξιότητες σε εθνικό, περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας και θα συζητηθούν πιθανές διαδρομές σύνδεσής τους με την εκπαίδευση και κατάρτιση.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!