Στυλιανίδης: Οι πράξεις βίας βάζουν σε κίνδυνο την έξοδο από την κρίση

Στην Ελληνογερμανική Συνέλευση της Θεσσαλονίκης βρίσκεται και ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι κάθε πράξη βίας βάζει σε κίνδυνο την προσπάθεια της Ελλάδας να βγει από την κρίση.

«Αγωνιζόμαστε ώστε κανείς εργαζόμενος να μη χάσει τη δουλειά του. Όλη η εθνική προσπάθεια σε αυτό ασκοπεί, όχι μόνο να μη χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά να δημιουργηθούν και νέες. Αυτοί όμως που προσπαθούν και χρησιμοποιούν τους ανθρώπους που σήμερα πονούν θα πρέπει να ξέρουν ότι κάθε πράξη βίας που ξεφεύγει από τα δημοκρατικά όρια, εκθέτει τη χώρα και βάζει σε κίνδυνο μια εθνική προσπάθεια, για την οποία όλοι αυτή τη στιγμή ματώνουμε προκειμένου να βγει γρήγορα η Ελλάδα από το αδιέξοδο και να ξαναβρεί το βηματισμό της στην Ευρώπη που οραματιστήκαμε », σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:
ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «ΜΑΧΗ» ΣΤΗ ΔΕΘ
Καμίνης προς Φούχτελ: Μην πετάς «ρουκέτες»

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!