Στυλιανίδης: Ο Μανιτάκης έχει τις λίστες για τη διαθεσιμότητα

Παρά το ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τη δεύτερη εγκύκλιό του* για τη διαθεσιμότητα, με την οποία βάζει όλους τους ΙΔΑΧ ΔΕ στο «Πρόγραμμα Κινητικότητας», λέει εμμέσως πως δε γνωρίζει ποιοι εμπίπτουν στην πρώτη εγκύκλιό του** με την οποία ξεκινούσε την εφαρμογή της διαθεσιμότητας, έρχεται σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης να δώσει μια άλλη διάσταση στο όλο θέμα. Με δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Alpha 989 λέει πως «Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ο Αντώνης Μανιτάκης) έχει τις λίστες (για τη διαθεσιμότητα)».

Να σημειωθεί πως χθες ο υπουργός Εσωτερικών ζήτησε από δήμους και περιφέρειες να αποστείλουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης καταστάσεις με τις ανάγκες σε προσωπικό το αργότερο έως την τελευταία ημέρα του χρόνου, προκειμένου να εφαρμοστεί καλύτερα το «Πρόγραμμα Κινητικότητας»***.

 

Διαβάστε επίσης:
«ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
* ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η «ΑΠΕΙΛΗ» ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ: ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΑΧ Δ.Ε. ΑΝ…
ΤΡΕΙΣ «ΑΠΕΙΛΕΣ» ΜΑΝΙΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΕΔΕ: ΥΠΕΡ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: «ΜΑΧΗ» ΑΡΙΘΜΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ – ΠΟΕ ΟΤΑ
ΔΗΜΟΣΙΟ – ΟΤΑ: «ΨΗΝΟΥΝ» ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ
**ΔΗΜΟΣΙΟ: ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ & ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ
ΔΗΜΟΣΙΟ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.500 ΟΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟ 2012
***ΥΠΕΣ: «Dead line» σε ΟΤΑ για επείγουσα καταγραφή αναγκών σε προσωπικό

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!