Στη ρύθμιση των 100 δόσεων και οι οφειλές του τελευταίου τριμήνου

«Στη σχεδιαζόμενη ρύθμιση που προωθείται από το υπουργείο Οικονομικών θα περιλαμβάνονται χρέη προς το δημόσιο που έχουν λήξει στις 31/12/2014». Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στη ρύθμιση των 100 δόσεων, θα μπορούν να ενταχθούν στο εξής και οι οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες από την 01/10/2014 μέχρι και 31/12/2014. Οι οφειλές αυτές, με το ισχύον καθεστώς, μπορούσαν να ρυθμιστούν μόνο μέσω της πάγιας ρύθμισης δηλαδή σε 12 μηνιαίες δόσεις.

Το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει πως τα σημειώματα που εστάλησαν από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), προέρχονται από το αυτοματοποιημένο σύστημα, το οποίο στέλνει κάθε μήνα σημειώματα με πανομοιότυπο περιεχόμενο καθʼ όλη τη διάρκεια της ρύθμισης των 100 δόσεων και για την αποστολή των οποίων δεν χρειάζεται και δεν δόθηκε οποιαδήποτε εντολή.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΦΕΙΛΕΣ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!