Στη Μύκονο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Τη Μύκονο πρόκειται να επισκεφτεί τη Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το mykonosvoice.gr, σκοπός της επίσκεψης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είναι η εκτίμηση και η επίβλεψη της πορείας της ασφάλειας του νησιού μετά τις αλλαγές που έγιναν τους προηγούμενους μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες της Μυκόνου αναβαθμίστηκαν από Αστυνομικό Τμήμα σε Αστυνομική Υποδιεύθυνση ώστε να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα εγκληματικότητας τα οποία παρουσιάζονται έντονα ειδικότερα τη θερινή περίοδο.

Πέραν αυτού, μέγιστο ζήτημα αποτελεί η αντιμετώπιση του φαινομένου των κορωνοπάρτι τα οποία προγραμματίζονται σχεδόν καθημερινά στο νησί.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης επισκέφθηκε τη Μύκονο και το περσινό καλοκαίρι και φαίνεται ότι θέλει να το καθιερώσει έχοντας και ως προσωπικό στόχο να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στο νησί και να αμβλυνθεί η οξυμένη παραβατικότητα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]