Στη Φλώρινα σήμερα η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου

Επίσκεψη στη Φλώρινα πραγματοποιεί η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, η Υπουργός Εργασίας θα συναντηθεί με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας και θα παραβρεθεί σε ενημερωτική εκδήλωση για τις Εργατικές Κατοικίες, από κοινού με την διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μ. Καραμεσίνη.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί η κ. Αχτσιόγλου με εκπροσώπους των εργαζομένων σε όλη τη χώρα. Στόχος είναι μέσα από αυτή την αδιαμεσολάβητη διαδικασία, το Υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση συνολικά να ενημερωθεί και να προωθήσει λύσεις για θέματα που απασχολούν τον κόσμο της εργασίας στην καθημερινότητά του και ειδικότερα για τον σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων αντιμετώπισης της ανεργίας στην ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση για τις Εργατικές Κατοικίες η Υπουργός θα ενημερώσει τους δικαιούχους Εργατικών Κατοικιών για τις πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Εργασίας, που αφορούν την έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων, τη μείωση της τιμής παραχώρησης και τη ρύθμιση της αποπληρωμής των οφειλών τους με ευνοϊκότερους όρους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!