Στελέχωση και λειτουργία της Γραμματεία Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας (ΦΕΚ)

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολγας Γεροβασίλη, με την οποία καθορίζεται η στελέχωση, οργάνωση και λειτουργία της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας.

Ειδικότερα, στην απόφαση σημειώνεται:

1. Καθορίζεται η στελέχωση, οργάνωση και λειτουργία της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας, ως ακολούθως: Γραμματείς της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας ορίζονται δύο (2) υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ που υπηρετούν στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι παρίστανται στις συνεδριάσεις της Επιτροπής, τηρούν τα πρακτικά και το αρχείο της Επιτροπής και διαθέτουν στους εισηγητές και στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας την απαιτούμενη πληροφορία προκειμένου να αξιολογήσουν τα αιτήματα των φορέων για αποσπάσεις και μετατάξεις.

2. Η Γραμματεία υποστηρίζεται στο έργο της και από δύο (2) υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ κλάδου Πληροφορικής και έναν (1) υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικού – Λογιστικού που υπηρετούν στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι θα παρακολουθούν την εισροή των αιτημάτων των φορέων, την ανάρτηση σε ηλεκτρονική εφαρμογή του πίνακα των προς κάλυψη θέσεων των φορέων και θα παρέχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για την εύρυθμη λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος του προγράμματος κινητικότητας.

3. Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι γενικές περί συλλογικών οργάνων διατάξεις

ΦΕΚ 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΦΕΚ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!