Σκυλακάκης για μισθολόγιο Δημοσίου: Για ποιες περιπτώσεις εξετάζουμε αυξήσεις & bonus

Σκυλακάκης για μισθολόγιο Δημοσίου: Εξετάζουμε αυξήσεις & bonus αποδοτικότητας

Αν πρέπει να υπάρχουν αυξήσεις μισθών σε κάποιες κατηγορίες εργαζομένων στο Δημόσιο και ειδικότερα στα ειδικά μισθολόγια, είναι ένα θέμα που το εξετάζουμε, είπε στον Ant1 ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ.Σκυλακάκης.

Γενικότερα, όπως είπε, «εξετάζουμε για το Δημόσιο το θέμα  του bonus αποδοτικότητας», είναι όμως κάτι που θα το δούμε αναλυτικά στην πορεία, πρόσθεσε.

Επαφές με θεσμούς

Σε κάθε περίπτωση το «τρίπτυχο» των οφειλών στη χώρα – το οποίο αυξάνεται σημαντικά λόγω της πανδημίας – βρίσκεται στο επίκεντρο του διημέρου επαφών «κορυφής» που διενεργούνται σήμερα και αύριο εξ αποστάσεως μεταξύ της κυβέρνησης και των Θεσμών για την 10η αξιολόγηση της χώρας σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.

Το πόρισμα αναμένεται στις 26 Μαΐου με στόχο να συζητηθεί στο Eurogroup του Ιουνίου και προφανώς όσα θέματα μείνουν «ανοικτά» θα συζητηθούν μέσω «αλληλογραφίας» το επόμενο διάστημα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, BONUS, ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!