Σκουρλέτης σε ΟΣΕΑΔΕ: Θα υπάρξουν συνολικές παρεμβάσεις στη Δημόσια Διοίκηση

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ).

Στο πλαίσιο της συνάντησης, σύμφωνα με το υπουργείου, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέπτυξαν τις θέσεις της Ομοσπονδίας για ένα πλήθος ζητημάτων που σχετίζονται με την λειτουργία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και την αντιμετώπιση του προσωπικού.

Έμφαση έδωσαν στα ζητήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών, των συνθηκών εργασίας σε επιβαρυμένους τομείς, των διακρίσεων σε αμοιβές και εξέλιξη ανάμεσα σε εργαζόμενους με ίδια προσόντα και θέση, εντός του Δημοσίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Σκουρλέτης συμφώνησε ότι στο πεδίο της Δημόσιας Διοίκησης χρειάζονται μεγάλες αλλαγές προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, αλλά και της απαλοιφής διαδικασιών που μόνο δυσλειτουργία προκαλούν και αναπαράγουν διακρίσεις σε βάρος των εργαζομένων.

Σ’ αυτή τη βάση, σημείωσε ότι «πολλά από τα ειδικά και γενικά θέματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι εξετάζονται σε συνδυασμό με τις συνολικές παρεμβάσεις του υπουργείου το επόμενο χρονικό διάστημα».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠ-ΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΣΑΕΔΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!