Σκουρλέτης: Η ΝΔ όχημα για το σκότωμα της περιουσίας της ΔΕΗ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του αντιπροέρου της Ν.Δ., Κωστή Χατζηδάκη, εξεπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τοποθέτηση του στελέχους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για των πώληση της ΔΕΗ.

Ο κ. Σκουρλέτης, ανέφερε ότι αποκαλύπτεται το πραγραμματικό πρόγραμμα της ΝΔ και σημείωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία όσο μιλάει εκτίθεται. Ο κ. Χατζηδάκης είναι πλήρως αποκαλυπτικός για το ρόλο του κόμματός του. Φθάνει στο σημείο να ζητά την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, ζήτημα που δεν το θέτουν ούτε καν οι ίδιοι οι δανειστές, παραδίδοντας έτσι, τα δίκτυα της χώρας, ένα φυσικό μονοπώλιο, σε ιδιώτες. Σημειωτέον, η ΔΕΗ από το συγκεκριμένο σχέδιο, που ήδη υλοποιείται και διασφαλίζει το δημόσιο χαρακτήρα των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας, θα εισπράξει περί τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Ψεύδεται ή έχει άγνοια, ο κ. Χατζηδάκης, όταν ισχυρίζεται ότι οι δημοπρασίες ηλεκτρικού ρεύματος (ΝΟΜΕ) είναι δωρεάν. Μακάρι το σχέδιο για πώληση των πάντων, που υποστηρίζει το κόμμα του, να απέφερε στη ΔΕΗ όσα θα εισπράξει από τις δημοπρασίες ΝΟΜΕ.

Το συμπέρασμα είναι ένα. Η ΝΔ είναι το όχημα για το σκότωμα της περιουσίας της ΔΕΗ, προς όφελος επιχειρηματικών συμφερόντων εγχώριων και ευρωπαϊκών.

Η ΔΕΗ έχει όλες τις προϋποθέσεις να παραμείνει ισχυρή εταιρία στην νέα ανταγωνιστική αγορά που διαμορφώνεται, αρκεί να μην υπονομεύεται.»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΔΕΗ, ΟΧΗΜΑ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΣΚΟΤΩΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!