Σκουρλέτης-καθαριότητα δήμων: Υπέγραψε απόφαση για 500 νέες μόνιμες θέσεις μέσω ΑΣΕΠ

Νέα απόφαση, για την πρόσληψη επιπλέον 500 μονίμων εργαζομένων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων, υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός, απαντώντας κατά τη διάρκεια της σημερινή συνάντησης με το Δ.Σ της ΚΕΔΕ.

Ειδικότερα ο Π. Σκουρλέτης, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα δημάρχων για το τι θα κάνει με τους Δήμους, που δεν έστειλαν εμπρόθεσμα τα αιτήματά τους και δεν συμπεριλαμβάνονται στην τελική “λίστα” του ΥΠ.ΕΣ. και την αναμενόμενη Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, αποκάλυψε ότι ήδη έχει υπογράψει τη σχετική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  η απόφαση που αφορά 21 δήμους και ΔΕΥΑ, έχει ήδη σταλει στα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και στη συνέχεια θα πάει στο ΑΣΕΠ, προκειμένου η μίνι προκήρυξη να «τρέξει» είτε παράλληλα είτε λίγο αργότερα από την μεγάλη των 8.171 μόνιμων στους δήμους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το σύνολο των θέσεων για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων θα ανέλθει πλέον σε 9.345 (8.845+500), μαζί με αυτές του ΟΑΕΔ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, 500 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!