Σκουρλέτης: Κακώς οι δήμαρχοι δεν ανανεώνουν συμβάσεις -Τι είπε για Επιτρόπους

«Κακώς οι δήμαρχοι δεν προχωρούν στην παράταση των συμβάσεων. Δεν έχουν καμιά δικαιολογία». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, σημειώνοντας ότι έχει ψηφιστεί ο συγκεκριμένος νόμος για παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στους δήμους και «πρέπει να εφαρμοστεί».

Ο κ. Σκουρλέτης, όμως άφησε αιχμές και για την στάση Επιτρόπων του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι οποίοι δεν υπογράφουν τα εντάλματα πληρωμές προκειμένου να καταβληθούν οι μισθοί των συμβασιούχων. «Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη στάση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Δεν μπορεί η μεγάλη πλειοψηφία των Επιτρόπων να υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής και «ορισμένη να αρνούνται να το πράξουν», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών και πρόσθεσε:

«Πρέπει να συνεδριάσουν τα ανώτερα όργανα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τα Κλιμάκια, ώστε να αποφασίσουν μια ενιαία στάση απέναντι σε αυτό το θέμα» ώστε να λυθεί το πρόβλημα με την καταβολή των δεδουλευμένων των συμβασιούχων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!