Σκουρλέτης: Επίθεση στο ΚΚΕ για την 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ (βίντεο)

Επίθεση στο ΚΚΕ με επίκεντρο την προκήρυξη 3Κ/2018, εξαπέλυσε μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής επί του «Κλεισθένη 1», ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτη. Συγκεκριμένα, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι «ακόμη και για την 3Κ/2018 που εισήγαγε την αποκλειστική απασχόληση και θωράκισε τους δήμους από την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας μισόλογα είπατε. Δεν το χαιρετίσατε». Παράλληλα απαρίθμησε μία σειρά ρυθμίσεων που έχει φέρει η κυβέρνηση υπέρ των εργαζομένων στους δήμους, απαριθμώντας μεταξύ άλλων, την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασία, τα ΜΑΠ και για τους συμβασιούχους κλπ.

Παράλληλα ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε και στη ΝΔ γιατί, όπως είπε, «εκχωρείτε την αυτοδιοίκηση στα συμφέροντα της αγοράς. Γι’ αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς δίνουμε τη δυνατότητα για συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης σε επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας», κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΚΕ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!