Σκουρλέτης: Μπορεί να προκύψουν εκλογές αν ανατραπούν δεδομένα

Ορθάνοικτο άφησε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, εξαπολύοντας ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση εναντίον της ΝΔ, σημειώνοντας ότι οι προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν διαφέρουν από εκείνες του Σόιμπλε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο Π. Σκουρλέτης αναφερόμενος στο θέμα των πρόωρων εκλογών είπε ότι δεν είναι στη σκέψη της κυβέρνησης, προσθέτοντας ωστόσο με νόημα: «Θα σας έλεγα ότι αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να προκύψει όχι από επιλογή της κυβέρνησης αλλά από μια πλήρη ανατροπή των σημερινών δεδομένων ή μέσα από ένα απόλυτο αδιέξοδο που κανείς δεν μπορεί να το αποκλείει όταν βρισκόμαστε κάτω από καθεστώς μνημονίου, αλλά που σε καμία περίπτωση εμείς δεν το επιθυμούμε ως κυβέρνηση, και θα αγωνιστούμε για να μην γίνει αυτό».

Παράλληλα, σημείωσε όμως «η αντιπολίτευση είναι που το αναμασά με τέτοιο τρόπο για να καλύψει στην ουσία δικές της προτάσεις που δεν διαφέρουν από του ΔΝΤ και του Σόιμπλε, αλλά η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει εκλογές».

Σε ό,τι αφορά το θέμα της διαπραγμάτευσης ανέφερε ότι θα ολοκληρωθεί χωρίς νέα μέτρα ως και τα μέσα Φεβρουαρίου και τόνισε ότι καλύτερα είναι να μην συμμετάσχει το ΔΝΤ το οποίο ακολουθεί αντιφατική πολιτική.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ


Αφήστε μια απάντηση