Σύσκεψη στο ΥΠΔΜ ενόψει της αυριανής συνάντησης Κ. Μητσοτάκη – Τρόικας

Αύριο θα συναντηθούν, εκτός απροόπτου, οι επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη. Η προηγούμενη προγραμματισμένη συνάντησή τους, την περασμένη εβδομάδα, αναβλήθηκε με πρωτοβουλία των εκπροσώπων των πιστωτών που έκριναν ότι δεν υπάρχει έδαφος για τελική συμφωνία.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την προετοιμασία της αυριανής συνάντησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Μητσοτάκης θα επαναφέρει το αίτημά του για παράταση δύο μηνών σε σχέση με το δεύτερο κύμα της διαθεσιμότητας των 12.500 υπαλλήλων, προκειμένου να γίνει ολοκληρωμένη αξιολόγηση. Επίσης, θα ζητήσει να προσμετρηθούν στις 4.000 απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί μέχρι το τέλος του έτους οι γιατροί του ΕΟΠΠΥ, όσοι φύγουν από ΕΑΣ-ΕΛΒΟ-ΛΑΡΚΟ και οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το νέο φορέα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΡΟΙΚΑ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!