Συσκέψεις υπό τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης στην Κέρκυρα

Συσκέψεις υπό τον Ν Δένδια με θέμα ασφάλεια των τουριστικών περιοχών και τη διαβίωση των Ρομά στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκαν το πρωί  στην  αίθουσα εκδηλώσεων των Γενικών Αρχείων Κράτους (Αρχεία του Νομού Κέρκυρας),

Συμμετείχαν οι Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού,  Α.  Λιάσκος, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Μ. Αγγελάκας,  οι δήμαρχοι Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Παξών.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων   στα θέματα πυροπροστασίας δίνοντας έμφαση κυρίως στην πρόληψη, στην επιτήρηση, και στην  με έγκαιρη ειδοποίηση, προκειμένου να μειωθούν οι πυρκαγιές που δημιουργούν ανεξέλεγκτες καταστροφές στο περιβάλλον και την οικονομία.

Στο δεύτερο μέρος της σύσκεψης, έγιναν επισημάνσεις για τα φαινόμενα παραβατικότητας κυρίως στις τουριστικές περιοχές, προκειμένου να τηρηθεί αυστηρά  ο νόμος προς κάθε κατεύθυνση.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]