Συνέντευξη Τύπου για το Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων σήμερα στις 11

Ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΠΕΝ, Γιάννης Τσιρώνης παραχωρεί συνέντευξη Τύπου μαζί με τον γ.γ. ΥΠΕΣΔΑ Κώστα Πουλάκη και τον γ.γ. Διαχείρισης Αποβλήτων, Ευάγγελο Καπετάνιο σήμερα στις 11.00 με θέμα τη δημόσια διαβούλευση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων.

Στο νέο σχεδιασμό που έχει αναρτηθεί στη Δι@υγεια για διαβούλευση, κέντρο του νέου θεσμικού πλαισίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων είναι ο δήμος και η κοινωνία των πολιτών που ενεργοποιείται και μέσα από επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας, αντίληψη που βρίσκει χρόνια τώρα έδαφος στις ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτό όμως είναι σε αντίθεση με το περιεχόμενο σχεδίου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια περίπου στο στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας. Μάλιστα ο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης έχει ήδη αντιδράσει με δήλωση του.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 12/6/2015.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]