Συνάντηση Σκουρλέτη με τον δήμαρχο Σίφνου - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
26
Μάι
Back

Συνάντηση Σκουρλέτη με τον δήμαρχο Σίφνου

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σίφνου, Ανδρέα Μπαμπούνη.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τους σχεδιασμούς του Δήμου για την ενίσχυση των υποδομών του νησιού και την εκτέλεση αναπτυξιακών έργων, τα οποία θεωρείται ότι θα βελτιώσουν την ποιότητα  ζωής των κατοίκων, αλλά και το τουριστικό προϊόν. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η συνδρομή του υπουργείου για την αποκατάσταση ζημιών που προέκυψαν  από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι θα εξεταστεί άμεσα το αίτημα που θα υποβάλλει  ο Δήμος για οικονομική συνδρομή στην αποκατάσταση των ζημιών, όπως συμβαίνει με όλα τα σχετικά αιτήματα.

Ο Δήμος Σίφνου συγκαταλέγεται, εξάλλου, στους 85 μικρούς νησιωτικούς και ορεινούς Δήμους οι οποίοι πρόκειται να χρηματοδοτηθούν εκτάκτως με 20 εκατ. ευρώ συνολικά, για το 2017, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των ιδιαίτερων, εδαφικών και άλλων,  χαρακτηριστικών τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!