Σκουρλέτης σε δήμαρχο Τυρνάβου: Προσεχώς ν/σ για επίλυση δυσλειτουργιών σε ΟΤΑ

Συνάντηση με τον  με τον Δήμαρχο Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώση, είχε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα εξής: Η επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση για την ολοκλήρωση έργων αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τα  έντονα καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου 2015. Η υποστήριξη της εύρυθμης λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Η τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο.  Συζητήθηκαν επίσης θεσμικά ζητήματα, σχετικά με την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο, ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι με το επερχόμενο Σχέδιο Νόμου, που αναμένεται σύντομα να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, θα αντιμετωπισθούν ζητήματα που τώρα δημιουργούν μικρές ή μεγάλες δυσκολίες στην λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΟΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΠΙΛΥΣΗ, Ν/Σ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!