Συνάντηση Παππά με την Επίτροπο Γκαμπριέλ για την «ψηφιακή υπογραφή»

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, θα έχουν αύριο, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, συνάντηση με την Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, Μαρίγια Γκαμπριέλ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, στις 10.30π.μ., οι Μ. Γκαμπριέλ, Όλγα Γεροβασίλη και Ν. Παππάς θα προβούν σε δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης, στην αίθουσα ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών στο ισόγειο του κτιρίου του Υπουργείου (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα).

Στον ίδιο χώρο θα υπογραφεί από τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιο Ράλλη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, η εκκίνηση της υλοποίησης του έργου: «Σύστημα Ψηφιακής Διαχείρισης Εγγράφων και Ροής Εργασιών, με ενσωματωμένες εξ αποστάσεως ψηφιακές υπογραφές».

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ, ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!