Συνάντηση Μαγκριώτη – Τερζίδη για οδικές αρτηρίες στο Κιλκίς 

Τα μεγάλα έργα οδικών υποδομών, που αφορούν το Κιλκίς, αποτέλεσαν το θέμα συζήτησης στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης με τον υφυπουργό Μεταφορών Γ. Μαγκριώτη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Κιλκίς, πριν από λίγες μέρες, παρουσία και της νέας γ.γ. της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Μ. Λιονή.

Ο κ. Τερζίδης ζήτησε απ’ τον κ. Μαγκριώτη την επιτάχυνση των διαδικασιών για την κατασκευή των δύο περιμετρικών δρόμων της πόλης του Κιλκίς, την ολοκλήρωση του δρόμου Κιλκίς-Θεσσαλονίκης με την κατασκευή των τμημάτων Κιλκίς-κόμβος Μαυρονερίου και Ν. Σάντα-κόμβος Μυγδονίας, καθώς και την ένταξη της προαστιακής σύνδεσης Κιλκίς-Θεσσαλονίκης.

Εξ’ άλλου, ο δήμαρχος Κιλκίς έθεσε στην περιφερειάρχη θέματα αναπλάσεων του Κιλκίς και άλλων οικισμών του δήμου, αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων και αξιοποίησης των καπναποθηκών («Δίδυμες»-«Αυστροελληνική»).

Τόσο ο κ. Μαγκριτώτης όσο και η κ. Λιονή υποσχέθηκαν ότι θα ενεργήσουν για όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, έτσι ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η υλοποίηση των απαιτούμενων έργων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!