Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με ΓΓ ΟΟΣΑ αύριο για τη πορεία μελέτης αναφορικά με τη μείωση διοικητικών βαρών

O υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί αύριο, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις 16.45, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασία και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Άνγκελ Γκουρία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, θα συζητηθεί η πορεία της μελέτης που έχει αναλάβει ο ΟΟΣΑ για τη μείωση των διοικητικών βαρών σε 13 τομείς πολιτικής. Σε αυτήν, μετά την καταγραφή των πλέον επιβαρυντικών και «ενοχλητικών» υποχρεώσεων πληροφόρησης, ο ΟΟΣΑ θα επισημαίνει ποιες από τις υποχρεώσεις αυτές προκαλούν τα μεγαλύτερα διοικητικά βάρη και θα προτείνει την κατάργησή τους προκειμένου να μειωθεί το διοικητικό βάρος κατά 25% και να ευνοηθεί η ανταγωνιστικότητα και η επιχειρηματικότητα εν γένει στη χώρα μας.

Μετά το πέρας της συνάντησης (17.30) θα ακολουθήσουν δηλώσεις των κ. Μητσοτάκη και Γκουρία.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΟΣΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!