Συνάντηση Ευμοιρίδη – Κόκλα

Επίσκεψη στο νομάρχη Δράμας, Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη, πραγματοποίησε η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Θεοδώρα Κόκλα, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή, Κώστα Καλούδη και συνεργάτες της.

Ο νομάρχης ενημέρωσε αναλυτικά την κ. Κόκλα για όλα τα ζητήματα του νομού και της παρέδωσε τον φάκελο με τα οδικά και εγγειοβελτιωτικά έργα, όπως και τα έργα που αφορούν τις υποδομές της εκπαίδευσης.

Ο κ. Ευμοιρίδης τόνισε ότι ο νομός Δράμας έχει αδικηθεί σε σχέση με τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας ως προς την κατανομή των κονδυλίων με ευθύνη του κεντρικού κράτους και ζήτησε να γίνει αποκατάσταση αυτής της αδικίας.

Επίσης έθεσε τις βασικές προτεραιότητες για την κατασκευή οδικών αξόνων που θα άρουν την απομόνωση του νομού τονίζοντας την ανάγκη κατασκευής του άξονα Δράμας – Αμφίπολης, Εξοχής –Δράμας – Καβάλας καθώς και την όδευση του άξονα Ε22, όχι προς Αγιο Ανδρέα, αλλά μέσω Δράμας προς Αγιο Σίλα, καθώς και του άξονα Δράμα – Παρανέστι – Ξάνθη.

Στην κ. Κόκλα ετέθησαν επίσης θέματα αξιοποίησης του τεράστιου δασικού πλούτου της περιοχής, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Δασαρχεία.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!