συνάντηση-μπαλάφα-με-εκπροσώπους-της-88442
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ | 03.10.2016 | 12:39

Συνάντηση Μπαλάφα με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης στην Καστοριά

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας είχε συνάντηση την Κυριακή 2 Οκτωβρίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, τον Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή, τον Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού Αλέξανδρο Καράτζιο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στο πλαίσιο της επίσκεψης του υφυπουργού στην περιοχή. Στη συνάντηση συμμετείχε και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, ο Υφυπουργός είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, κατά την διάρκεια της οποίας τέθηκαν υπ’ όψιν του μια σειρά από τρέχοντα οικονομικά και θεσμικά ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, κυριότερα εκ των οποίων, τα προβλήματα που προκάλεσε η τελευταία έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, θέματα αποζημιώσεων, έλλειψης και διαχείρισης προσωπικού καθώς και χρηματοδότησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μπαλάφας τόνισε, αφού άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα και εκφράζοντας την πρόθεση του να συμβάλει αποφασιστικά στην αντιμετώπισή τους, ότι «στο μικρό διάστημα που έμεινε στην Καστοριά, επιβεβαίωσε την πεποίθησή του ότι οι πολίτες, καθώς και οι αρχές της ακριτικής Ελλάδας, συμβάλλουν αποφασιστικά στην σταθερότητα στον τόπο μας αλλά και στην συλλογική προσπάθεια για την αναπτυξιακή ανάκαμψη του».