Συναντήσεις Χατζηδάκη-Χρυσοχοϊδη με ηγεσία ΕΤΕπ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης και ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοίδης θα συναντηθούν αύριο Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 9.00 π.μ. με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Werner Hoyer και τον Αντιπρόεδρο Mihai Tanasescu. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Νίκης 5-7, πλ. Συντάγματος).

Στις 10.00 π.μ. ο κ. Χατζηδάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση για την καινοτομία και τα ICT venture capitals που χρηματοδοτούνται μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων. Την εκδήλωση διοργανώνουν τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European InvestmentFund) στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στις 12.00 στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό θα υπογράψουν συμβάσεις για νέα έργα που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ.

Δείτε εδώ αναλυτικά για τα έργα και τις συμβάσεις.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΤΕΠ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!