Συναντήσεις Σαμαρά με Ψωμιάδη, Γκιουλέκα

Συναντήσεις με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα, είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Σαμαράς δήλωσε με σαφήνεια την πικρία του για τη σημερινή κατάσταση της Θεσσαλονίκης τονίζοντας :

«‘’Πιάνεται’’ η καρδιά σου όταν στο κέντρο, στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, βλέπεις τόσα πολλά κλειστά μαγαζιά.

Είναι το μαστίγωμα που δέχεται ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης. Αυτό συμβαίνει, όμως, σε όλη την Ελλάδα, από αυτή την πολιτική που θέλει λιτότητα, λιτότητα, λιτότητα και μόνο λιτότητα, ως λύση για την κρίση».

Από τη δική του πλευρά , ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Κώστας Γκιουλέκας, μετά το πέρας της συνάντησης με τον κ. Σαμαρά, δήλωσε για μια ακόμη φορά τη βασική αρχή του συνδυασμού του για τη μακεδονική πόλη.

«Άλλωστε, βασική αρχή της «Ομάδας Δημιουργίας» που ξεκίνησε την πορεία της είναι να είμαστε εκεί που δίνονται οι αγώνες για την Θεσσαλονίκη, παράγοντας ιδέες, φτιάχνοντας συμμαχίες και προχωρώντας γρήγορα στις πράξεις.Η Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι «μπορούμε και αλλιώς» σε ότι προβάλλεται σήμερα ως μονόδρομος. Ασπίδα προστασίας και τόπος δημιουργίας για εμάς που ζούμε εδώ, πόλος ανάπτυξης για όλη τη χώρα. Αυτό θέλουμε. Να κάνουμε καρδιά της χώρας τη Θεσσαλονίκη της καρδιάς μας».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]