Συγχαρητήρια Ζαγορίτη σε Κόκκινο για τα 1800 έργα στο Νότιο Αιγαίο

Τα συγχαρητήρια του στο γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπο Κόκκινο έδωσε μετά τη σημερινή τους ενημερωτική συνάντηση στη Ρόδο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης για τα 1800 έργα που πραγματοποιούνται στην Περιφέρεια.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπο Κόκκινο για την ενημέρωση που μας έκανε όσον αφορά τις δράσεις της ΠΝΑ καθώς και για την πορεία υλοποίησης των έργων. Τον ευχαριστώ δημόσια για τη δουλειά και την κινητικότητα την οποία έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη των νησιών του ελληνικού Αρχιπελάγους. Να είστε σίγουροι, ότι τα ζητήματα τα οποία μου τέθηκαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής μου, θα προωθηθούν στους αρμοδίους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαγορίτης.

Από την πλευρά του ο κ. Κόκκινος καλωσόρισε «ένα φίλο και σύμμαχο στην καθημερινή προσπάθεια για την ανάπτυξη των νησιών μας, ο οποίος συνεισφέρει τα μέγιστα για την προώθηση επίλυσης ζητημάτων», όπως είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «στα 48 νησιά του Αρχιπελάγους μας έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο εργοτάξιο με περισσότερα από 1800 έργα ανάπτυξης. Σε λίγες μέρες «ανοίγουμε» και τα μέτρα του ΕΣΠΑ 2007-2013, που θα συνεισφέρει στον τόπο 1 δισ. ευρώ, ενώ έχουμε πετύχει εξαπλασιασμό της απορροφητικότητας σε σχέση με το 2004. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ζαγορίτη για την παρουσία του και το έμπρακτο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη και εντείνοντας τις προσπάθειές μας», κατέληξε ο κ. Κόκκινος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!