Συγκέντρωση συμβασιούχων στις 6 στο Σύνταγμα

Σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα  σήμερα το απόγευμα στις 6, για τη μη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται πως στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου, στις 20 Ιανουαρίου 2011,  ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες και ο αρεοπαγίτης Α. Δουλγεράκης εισηγήθηκαν τη μη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Σε ανακοίνωσή του, το Πανελλήνιο Συντονιστικό των Συμβασιούχων σημειώνει ότι η παρουσία των συμβασιούχων έξω από τον Άρειο Πάγο «θα συνεχιστεί μέχρι να κατανοήσουν οι αρεοπαγίτες μας ότι δεν μπορούν να προσαρμόζουν τις αποφάσεις τους ανάλογα με την βούληση των κυβερνώντων, καταπατώντας ουσιαστικά θεσμούς και όρκους και ανατρέποντας τη μία απόφασή τους μετά την άλλη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!