ΣΕΕΔ: «Πάει σύννεφο» η κοπάνα στην Κρήτη

Ταχυδρομικός διανομέας που μετά τις 11 εργαζόταν στο τουριστικό κατάστημα της συζύγου του, υπάλληλοι δήμων που δεν συμπλήρωναν το ημερήσιο δελτίο παρουσία για να μπορούν να… χάνουν το δρόμο για τη δουλειά τους και άλλοι που δεν έγραφαν ώρα προσέλευσης και αποχώρησης.

Αυτά και άλλα πολλά διαπίστωσαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, οι ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔ) κατά τη διάρκεια ελέγχων στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα:

-Ταχυδρομικός διανομεας  που έφευγε κάθε μέρα από την υπηρεσία του στις 11 το πρωί για να πάει να εργαστεί σε τουριστικό κατάστημα που διατηρούσε η σύζυγός του εντοπίστηκε μετά από καταγγελία στο ΣΕΕΔ.

Σε δήμο του νησιού οι Επιθεωρητές  διαπίστωσαν ότι οι υπάλληλοι ήταν ιδιαίτερα  φιλάσθενοι καθώς οι αναρρωτικές άδειες που έπαιρναν οι εργαζόμενοι στο πόστο καθαριότητας ήταν αδικαιολόγητα πολλές. Επιπλέον στην πολεοδομία και την τεχνική υπηρεσία του ίδιου δήμου είχαν ξεχάσει μάλλον ότι υπάρχουν δελτία ημερήσιας παρουσίας, αφού είχαν να τα συμπληρώσουν από τον Οκτώβριο του 2012!  Το κερασάκι στην τούρτα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ήταν ότι την ημέρα του αιφνιδιαστικού ελέγχου, 7 υπάλληλοι από τους 33, έχασαν… το δρόμο προς τη δουλειά, αφού καθυστέρησαν να προσέλθουν.

-Σε  έφοδο των Επιθεωρητών σε άλλον δήμο της Κρήτης  διαπίστωσαν ότι  οι υπάλληλοι φρόντιζαν να μην αναγράφουν στα χειρόγραφα δελτία παρουσίας την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης, έτσι ώστε ο έλεγχος να είναι αδύνατος για τυχόν καθυστερήσεις.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΡΗΤΗ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ, ΣΕΕΔ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]