Σε Κοζάνη και Καστοριά το Κανάλι της Βουλής

Τους νομούς Κοζάνης και Καστοριάς καλύπτει πλέον ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής μετά από σχετική συνεργασία με τις νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τους δημάρχους Κοζάνης και Καστοριάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Βουλής, στις συγκεκριμένες περιοχές υπήρχε αδυναμία λήψης του τηλεοπτικού σήματος του Καναλιού της Βουλής με αποτέλεσμα οι παράγοντες της Αυτοδιοίκησης των νομών να μεταφέρουν το σχετικό αίτημά τους στον πρόεδρο της Βουλής γνωρίζοντας την ευαισθησία του για θέματα που αφορούν την ελληνική περιφέρεια, αλλά και η δική τους συνδρομή υπήρξε αποφασιστική.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής δημήτρης Σιούφας τονίζει χαρακτηριστικά: «Ύστερα από συνεργασία με τις νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής καλύπτει πλήρως και τους Νομούς Κοζάνης και Καστοριάς. Συγκεκριμένα, για την Κοζάνη το πρόγραμμα της Βουλής μεταδίδεται από το κανάλι 40 από τη θέση Μεταξάς, ενώ στην Καστοριά υπάρχουν δύο αναμεταδότες, στο κανάλι 54 από τον Άγιο Αθανάσιο και στο κανάλι 24 από την Καλλιθέα».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!