Σε έξι μήνες θα είναι έτοιμος ο κόμβος που συνδέει το λιμάνι της Πάτρας με την Εθνική οδό

Έξι μήνες πριν από τη συμβατική υποχρέωση θα παραδοθεί ο οδικός κόμβος που συνδέει το λιμάνι της Πάτρας με τη μεγάλη περιμετρική, γνωστοποίησε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια αυτοψίας που έκανε στο σημείο που εκτελείται το συγκεκριμένο έργο.

«Είμαι εδώ, γιατί θέλω κάθε φορά που έρχομαι στην Πάτρα και σε κάθε περιοχή της Ελλάδας να προχωρούμε τα πράγματα προς τα μπρος»,τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης και συμπλήρωσε πως: «Αξία της πολιτικής είναι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά στην υλοποίηση των στόχων μας. Κάθε μέρα να κάνουμε κάτι που βοηθά τους πολίτες, την απασχόληση, τα εισοδήματα, τις οικογένειες και την ανάπτυξη της χώρας». «Αν το κάνουμε αυτό καθημερινά με όσο το δυνατόν λιγότερες δηλώσεις και περισσότερη δουλειά, τότε θα πετύχουμε την έξοδο από την κρίση».

Στη συνέχεια ο υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε ότι σε 15 ημέρες πρόκειται να δημοπρατηθεί και το τμήμα Πάτρα – Πύργος, προϋπολογισμού 300 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο, σε συνδυασμό με τη δημοπράτηση του τμήματος Καλό Νερό – Τσακώνα στα τέλη του 2014, θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του οδικού άξονα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΤΡΑ, ΛΙΜΑΝΙ, ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!