Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο υπουργικής απόφασης για τα κριτήρια αειφορίας βιοκαυσίμων 

Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο της υπουργικής απόφασης, «Κατηγοριοποίηση παραβάσεων και καθορισμός διαδικασίας επιβολής προστίμων σχετικά με την τήρηση των κριτηρίων αειφορίας βιοκαυσίμων και βιορευστών. Αναπροσαρμογή των προστίμων της παρ. 4α του άρθρου 29 του ν. 4062/2012».

Το Υπουργείο περιβάλλοντος και Ενέργειας με το παρόν σχέδιο κατηγοριοποιεί τις παραβάσεις και καθορίζει τα όρια του προστίμου κάθε κατηγορίας που αφορούν στην τήρηση των κριτηρίων αειφορίας βιοκαυσίμων και βιορευστών. Επίσης, αναπροσαρμόζει το ανώτατο όριο προστίμου που προβλέπεται, καθορίζει τη διαδικασία επιβολής των προστίμων, τα κριτήρια επιμέτρησής τους αλλά και τη διαδικασία υποβολής και εξέτασης ενστάσεων κατά της απόφασης επιβολής τους.

Η δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 14:00. Tο σχέδιο της απόφασης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

(http://www.opengov.gr/minenv/?p=7373)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!