Σαμαράς: Θέλω πανστρατιά και όχι εσωστρέφεια

Μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί την εσωστρέφεια έστειλε κηρύσσοντας σήμερα πανστρατιά ενόψει των τοπικών εκλογών, στη διευρυμένη Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος, που λειτουργεί ως Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Σας καλώ όλους σε πανστρατιά. Θα σας παρακολουθώ όλους γιατί σας θέλω όλους δίπλα μου στην πρώτη γραμμή», είπε χαρακτηριστικά και  ζήτησε από τα στελέχη του συσπείρωση, ενότητα, εξωστρέφεια, γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, την ώρα της πιο ανελέητης λιτότητας, όταν κόβονται συντάξεις και μισθοί, μαγαζιά κατεβάζουν τα ρολά,η ανεργία ανεβαίνει στα ύψη, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις βρίσκονται στα όρια, εν ολίγοις στην πιο κρίσιμη συγκυρία των τελευταίων 50 ετών, που ο λαός μάς θέλει δίπλα του, «είμαι αποφασισμένος να μην επιτρέψω ούτε κουβέντες στους παραδιαδρόμους, ούτε κουτσομπολιά ,πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων.»

«Οποιος θελήσει να προσφέρει όπλα στον αντίπαλο να αναλάβει τις ευθύνες του», προειδοποίησε επόσης ο κ. Σαμαράς και ενόψει τον δημοτικών και περιφερειακών εκλογών  ζήτησε να μπουν στην άκρη όλα τα προσωπικές απόψεις: «Αν δεν μου αρέσει ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλω την προσωπική μου άποψη από το συμφέρον της παράταξης και της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Υποστήριξε δε ότι αυτές οι εκλογές «είναι οι πρώτες που γίνονται στο μάτι του κυκλώνα, η ΝΔ έχει καταρτίσει τις προγραμματικές της προτάσεις για την έξοδο από την κρίση, έχει προτείνει συγκεκριμένα, άμεσα εφαρμόσιμα, κοστολογημένα, αποτελεσματικά μέτρα».

Στη συνεδρίαση, όπου ο κ. Σαμαράς έδωσε τις βασικές κατευθύνσεις του προεκλογικού αγώνα, συμμετείχαν τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας και οι 13 βουλευτές που έχουν αναλάβει ρόλο συντονιστικό στις περιφέρειες. Απουσίαζε μόνο ο αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας, ο οποίος βρισκόταν στην Ευρώπη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!